1. Preskočite na izbornik
  2. Preskočite na sadržaj
  3. Preskočite na podnožje

Serviser osobnih računala

Tijekom 2008. godine u Hrvatskoj i državama Adriatic regije prodano je više od 1.000.000 novih računala. 
Izvor IDC Adriatics

Uvod

Prodaja računala iz godine u godinu raste, a samim time i potreba za certificiranim serviserima osobnih računala. Današnje tržište rada suviše je turbulentno za klasični sustav obrazovanja koji se sporo prilagođava potrebama. 

Prepoznajući takve trendove i konstantno surađujući sa burzama rada i vodećim poslodavcima, Algebra je razvila program obrazovanja verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koji će vas osposobiti za jedan od najtraženijih poslova na tržištu.

Cilj ovog programa obrazovanjaje pružiti polazniku dovoljna znanja i vještine kako bi mogao brzo i učinkovito obavljati servis osobnih računala. Program je bogat primjerima iz prakse i vježbama koje zorno prikazuju realne probleme s kojima se serviser susreće, tako da je vrlo koristan i serviserima početnicima i onima sa dugogodišnjom praksom.

Polaznici programa upoznaju se sa računalnim hardverom, administracijom operativnog sustava, osnovama računalnih mreža, dijagnostikom kvarova i možda najvažnije u njihovom budućem ili sadašnjem poslu, kontaktu i priustupu korisniku.

Dodatna vrijednost programa je i njegova usklađenost sa CompTIA A+ nastavnim planom što polazniku omogućuje polaganje ispita i stjecanje najprestižnijeg međunarodnog certifikata za računalni hardver (A+).

Ovaj program če Vam omogućiti da postanete profesionalni serviser računala i računalnih sustava kakvog traži tržište rada.

Cilj

Cilj ovog programa obrazovanja je pružiti polazniku dovoljna znanja i vještine kako bi mogao brzo i učinkovito obavljati servis osobnih računala. 

Program je bogat primjerima iz prakse i vježbama koje zorno prikazuju realne probleme s kojima se serviser susreće, tako da je vrlo koristan i serviserima početnicima i onima sa dugogodišnjom praksom. Polaznici programa upoznaju se sa računalnim hardverom, administracijom operativnog sustava, osnovama računalnih mreža, dijagnostikom kvarova i možda najvažnije u njihovom budućem ili sadašnjem poslu, kontaktu i pristupu korisniku.

Partner programa:

assman

Tvrtke Algebra i ASSMANN elektronika pružaju svojim korisnicima vrhunsku edukaciju i vrhunsku opremu za strukturno kabliranje informatičkih mreža.

Tijekom poslijednjih petnaestak godina obje firme su se izborile za jedinstven status na hrvatskom tržištu usluga i roba;  Algebra kao vodeći informatički edukacijski centar u Hrvatskoj i ASSMANN elektronika kao jedan od lidera u distribuciji opreme za strukturno kabliranje informatičkih mreža.

Veliki asortiman opreme poznatih svjetskih proizvođača kao što su Panduit, Belden, Digitus, Rehau i drugi; veliko skladište u Zagrebu kao i suradnja sa stručnim institucijama omogućuju korisnicima besprijekornu uslugu pri izboru i isporuci pasivne informatičke opreme.

Potrebno predznanje

Program obrazovanja Računalni operator ili odgovarajuća znanja i vještine

Trajanje programa

140 školskih sati

Uvjerenje

Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

Vrsta obrazovanja

Osposobljavanje

Podijelite na društvenim mrežama:

Share |

Prijava za polaznike: prijavite se za pristup materijalima

Obavijesti i dokumenti nastavne novosti

  • Cjeloživotno obrazovanje

    Cjeloživotno obrazovanje podrazumijeva: stjecanje i osuvremenjivanje svih vrsta sposobnosti, interesa, znanja i kvalifikacija…

  • Započeo upisni rok

    Poštovani, Tehničko učilište Vinkovci  upisuju polaznike  za sljedeća zanimanja:   - ekonomist - komercijalist…